Vuurwerk Ypenburg

 

VUURWERK UIT YPENBURG HAAL JE UIT PIJNACKER!

Op 31 december gaat het hart van menigeen sneller kloppen. Naarmate de tijd vordert stijgt de spanning. Ook dit jaar mag er weer vuurwerk worden afgestoken vanaf 18.00 uur op 31 december. Een verstandige en goede keuze voor het aankopen van uw vuurwerk is kopen bij Verbakel Vuurwerk. Wij zitten op een steenworp afstand van Ypenburg en hier vindt je de grootste collectie vuurwerk tegen een zeer voordelige prijs.

Bestel sneller en goedkoper in de voorverkoop via onze webshop!

Corona

Helaas heeft het virus COVID-19 roet in het eten gegooid als het om het verkoopjaar 2020 gaat. De gevolgen van dit virus was enorm en heeft de Overheid in 2020 doen besluiten om geen Vuurwerkverkoop toe te staan. Om die reden konden de inwoners van Pijnacker, Nootdorp, Delft, Bleiswijk, Den Haag, Ypenburg, Leidschendam, Voorburg, Delfgauw, Zoetermeer, en Benthuizen niet bij ons terecht.

 

Ypenburg: We mogen weer!!

Dit jaar mogen we onze jaarlijkse eindejaar traditie weer vieren.
Veel gezinnen, vaders met hun kinderen en vuurwerkfanaten zullen weer groots inslaan er een mooi feest van maken. Er is maar één verkoopadres waar je al het vuurwerk vindt wat je zoekt…… VERBAKEL VUURWERK !

 

 

Gemeente Den Haag bepaalt straks of er nog vuurwerk afgestoken wordt.

Dit jaar mag er in alle gemeenten rondom de Gemeente Pijnacker-Nootdorp gewoon consumentenvuurwerk afgestoken worden. Dat is goed nieuws. De kans dat er meer illegaal vuurwerk gekocht en afgestoken zal worden is hierdoor aanzienlijk minder. Hierdoor zal er vooral minder schade zijn aan ‘buiten meubilair’ en nog veel belangrijker; veel minder zwaar letsel.

 

Zien wat je koopt

Vuurwerk bestellen was nog nooit zo gemakkelijk voor mensen uit Ypenburg. Online bestellen en geringe wachttijden bij het ophalen in Pijnacker. Ook is het, door de korte afstand naar Pijnacker, ca 10 minuten, eenvoudig om binnen te lopen in de winkel aan de Westlaan. Daar staan alle artikelen uitgesteld. Om het u makkelijk te maken hebben we in de webshop bij bijna alle producten een video van de uitwerking staan. Zo zorgt Verbakel vuurwerk ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan en weet wat voor vuurwerk u in huis haalt.

 

U ziet een hoop, kost maar een beetje

Door onze superscherpe acties, heeft u veel en groots vuurwerk voor een kleine prijs. Superscherpe voorverkoopprijzen en daarop nog eens gratis vuurwerk. Verbakel in Pijnacker staat niet alleen garant voor het mooiste vuurwerk, maar ook nog eens voor het goedkoopste vuurwerk van Nederland. Dus neem even de moeite om van Ypenburg naar onze winkel te rijden. Dit is zeker de moeite waard.

 

Eigen import

Door onze eigen import vanuit China en ons eigen vuurwerk label ‘CHINA RED’ kunnen wij u het beste van het beste leveren. Elk jaar weer reizen wij naar China af om het mooiste vuurwerk voor u samen te stellen. U komt bij Verbakel vuurwerk dus niets te kort en bent u gegarandeerd van het mooiste vuurwerk van NL. Vraag gerust aan een van onze medewerkers in de winkel in Pijnacker advies. Zij zullen u optimaal adviseren om ervoor te zorgen dat u het mooiste vuurwerk uit de straat heeft.

 

Profiteer optimaal

Bestel uw vuurwerk nu in de voorverkoop in onze webshop en profiteer optimaal van de laagste voorverkoopprijzen en de acties met het gratis vuurwerk. Ook via Facebook maakt u kans op mooi vuurwerk. Dus een kleine tip, like en deel de pagina en wie weet bent u een van de gelukkige winnaars van Verbakel vuurwerk te Pijnacker.

 

Safety first!

Door de eigen import en controle op de producten is het zeker dat u veilig vuurwerk in huis haalt. Bij het afsteken van vuurwerk is het verstandig om een vuurwerkbril te dragen en voldoende afstand te houden. Verbakel Vuurwerk verkoopt niet alleen vuurwerk maar wil ook dat u iets overkomt tijdens het afsteken. Dit jaar is er ook weer een veiligheidsexpert in de winkel aanwezig. Tevens hebben wij diverse artikelen op voorraad m.b.t. het veilig afsteken van vuurwerk. Heeft u nog vragen over hoe u zo veilig mogelijk uw vuurwerk afsteekt, vraag gerust om advies. Ook heeft Verbakel ruim 6.500 bonnen uitgedeeld op de basisscholen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, om een gratis vuurwerkbril op te komen halen zonder verdere aankoopverplichting. VEILIG AFSTEKEN?!

Ypenburg vuurwerk kopen? ... Verbakel Vuurwerk Pijnacker!