Verbakel Vuurwerk Collectie Banner

BESTE KWALITEIT VOOR DE SCHERPSTE PRIJS

Verbakel Vuurwerk Collectie

Zoals ieder jaar is de vuurwerkcollectie weer met zeer veel zorg samengesteld. De prijzen zijn ook dit jaar weer scherp en de prijs kwaliteit verhouding meer dan goed. In de webshop kan je de filmpjes zien van de uitwerking van de cakeboxen, compounds enz. Beeldkwaliteit van deze filmpjes zijn fantastisch. Op deze manier ziet U precies wat U koopt!
Hieronder vindt je het overzicht van de categorieën vuurwerk die wij in ons assortiment hebben. Voor alle producten kan je terecht op onze website door op een categorie naar keuzen te klikken.

Verbakel Vuurwerk Collectie Cakes en Potten

CAKES & POTTEN. Van echte ‘Rambakken’ tot waaiercakes met extreem heldere effecten. Uitwerkingen van 3 tot 30 meter. Al van af  € 3.95

Verbakel Vuurwerk Collectie Boxen en Compounds

COMPOUNDS. Complete vuurwerkshow die eenvoudig één keer aansteekt. (volledig doorgelont). Tempo en de effecten zijn fantastisch. Je verrast je vrienden en familie deze boxen.

Verbakel Vuurwerk Collectie Thunderkings

THUNDERKINGS. Onze single shots zijn elk jaar weer de beste van het land. Cool Bastards, Red Bastards, Big Bastards (6 stuks) , Grand Bastards (24 stuks). NIEUW: Sunflower

Verbakel Vuurwerk is official China Red Dealer
Verbakel Vuurwerk Collectie Knal Vuurwerk

KNALVUURWERK. De ratelbanden Maxi klapper en Giga klapper zijn oorverdovend hard. Nieuw: Bazooka. (6 Dikke kanonslagen) Amazing…..

Verbakel Vuurwerk Collectie Pakketten

PAKKETTEN. Onze siervuurwerk pakketten zijn gevuld met cakes, potten, fonteinen en vuurpijlen. Kijk hier naar de exacte inhoud. Pakket ‘De Volle meter’ al vanaf € 17,95 in de voorverkoop!

Verbakel Vuurwerk Collectie Vuurpijlen

VUURPIJLEN. Sky Runners, Love you Pijl, Formidable en Supreme rockets (nieuw) zijn een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment pijlen. Dit jaar weer: Stoppen met roken pijl. Geef hem kado aan een roker in jouw vriendenkring.

Verbakel Vuurwerk Collectie de winkel
Verbakel Vuurwerk Collectie Straat Vuurwerk

STOER STRAATVUURWERK. Lekker de hele avond vuurwerk afsteken met je vrienden en vriendinnen. Er is toch niets mooier dan dat. Grondbloemen, kanonslagen, shocks, singel shots, crackling balls ect. Wie is er nou niet groot mee geworden?!

Verbakel Vuurwerk Collectie Kindervuurwerk

KINDERVUURWERK. Speciaal voor de Kids hebben wel een mooi assortiment veilig vuurwerk. Van sterrenregen tot Crackling balls.

Verbakel Vuurwerk Collectie Veiligheid

VEILIGHEID. Vuurwerk afsteken is ieder jaar weer een feest. En dat moet ook zo blijven. Wij hebben dan ook een groot aantallen producten om u en de omstanders te beschermen. Veiligheid voorop!