ZOETERMEER VUURWERK

 

Heel veel vuurwerkvoordeel bij VERBAKEL VUURWERK Pijnacker, ook voor iedereen uit Zoetermeer!

Ook in Zoetermeer wordt er jaarlijks zeer veel vuurwerk afgestoken. Een paar weken voor de jaarwisseling begint het al te kriebelen bij de vuurwerkliefhebbers. Veel mensen uit Zoetermeer bestellen elk jaar het mooiste vuurwerk van Nederland bij Verbakel vuurwerk in Pijnacker. Heeft u dat voorgaande jaren niet gedaan, en hebben uw buren mooier vuurwerk dan u? Zorg er dan dit jaar voor dat dit nu meer gebeurd. Vuurwerk van Verbakel staat elk jaar weer garant voor een spektakelstuk. De winkel aan de Westlaan 6 te Pijnacker is in circa 10 minuten vanuit Zoetermeer te bereiken. Kom langs en sla je sla! Je zit altijd goed bij Verbakel Vuurwerk, vellen van onze vast klanten uit Zoetermeer kunnen dit onderstrepen!

Bestel sneller en goedkoper in de voorverkoop via onze webshop!

Corona

Helaas heeft het virus COVID-19 roet in het eten gegooid als het om het verkoopjaar 2020 gaat. De gevolgen van dit virus was enorm en heeft de Overheid in 2020 doen besluiten om geen Vuurwerkverkoop toe te staan. Om die reden konden de inwoners van Pijnacker, Nootdorp, Delft, Bleiswijk, Den Haag, Ypenburg, Leidschendam, Voorburg, Delfgauw, Zoetermeer, en Benthuizen niet bij ons terecht.

 

Zoetermeer: We mogen weer!!

Dit jaar mogen we onze jaarlijkse eindejaar traditie weer vieren.
Veel gezinnen, vaders met hun kinderen en vuurwerkfanaten zullen weer groots inslaan er een mooi feest van maken. Er is maar één verkoopadres waar je al het vuurwerk vindt wat je zoekt…… VERBAKEL VUURWERK !

 

Gemeente Zoetermeer bepaalt straks of er nog vuurwerk afgestoken wordt.

Dit jaar mag er in alle gemeenten rondom de Gemeente Pijnacker-Nootdorp gewoon consumentenvuurwerk afgestoken worden. Dat is goed nieuws. De kans dat er meer illegaal vuurwerk gekocht en afgestoken zal worden is hierdoor aanzienlijk minder. Hierdoor zal er vooral minder schade zijn aan ‘buiten meubilair’ en nog veel belangrijker; veel minder zwaar letsel.

 

Reizen naar China

Om u ieder jaar het beste van het beste vuurwerk te kunnen bieden reizen we elk jaar naar China om de uitwerkingen door te ontwikkelen en te verbeteren. Jaarlijks ontwikkelen wij samen met de Chinese leverancier nieuwe producten en moderniseren wij bestaande producten. Door onze eigen import en ons eigen label, ‘CHINA RED’ kunt u ervan uit gaan dat Verbakel vuurwerk uit Pijnacker een garantie is voor het mooiste vuurwerk van Nederland en dus ook voor Zoetermeer. In iedere prijsklasse is wel iets te vinden van dit label waardoor kiezen niet meer nodig is. Direct vuurwerk bestellen?!

 

Safety first!

Door de eigen import en controle op de producten is het zeker dat u veilig vuurwerk in huis haalt. Bij het afsteken van vuurwerk is het verstandig om een vuurwerkbril te dragen en voldoende afstand te houden. Verbakel Vuurwerk verkoopt niet alleen vuurwerk maar wil ook dat u iets overkomt tijdens het afsteken. Dit jaar is er ook weer een veiligheidsexpert in de winkel aanwezig die u te woord kan staan. Tevens hebben wij diverse artikelen in het assortiment voor het veilig afsteken van vuurwerk. Heeft u nog vragen over hoe u zo veilig mogelijk uw vuurwerk afsteekt, vraag gerust om advies. Ook heeft Verbakel VUURWERK ruim 6.500 bonnen uitgedeeld op de basisscholen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, dus ook in Delfgauw, om een gratis vuurwerkbril op te komen halen zonder verdere aankoopverplichting. Woont u in Zoetermeer en wilt u ook gratis bonnen op de school van uw kind, neem contact met ons op. Naar veilig afsteken!

 

Mooiste vuurwerk van Nederland

Met Verbakel vuurwerk uit Pijnacker is er 1 ding zeker tijdens de jaarwisseling, u heeft het mooiste vuurwerk wat er in zoetermeer afgestoken wordt. Ook dit jaar bieden wij weer de mooiste collectie die u zich kunt voorstellen. Cakes, compound boxen, koppelboxen, pijlen, pakketten, kindervuurwerk en fonteinen. U noemt het maar en Verbakel Vuurwerk heeft het in het assotiment. Bestel nu in de webshop via www.verbakelvuurwerk.nl en profiteer van de beste aanbiedingen! Verbakel Vuurwerk is inmiddels ruim 40 jaar een begrip in de Randstad. Ook op facebook hebben wij diverse acties lopen om dit mooie vuurwerk zelfs gratis weg te geven.

 

Snel en makkelijk, best bij Verbakel vuurwerk Zoetermeer

Bij Verbakel kunt u uw vuurwerk snel en makkelijk bestellen of uw keuze maken in de winkel. Als u naar de webshop www.verbakelvuurwerk.nl gaat, kunt u eenvoudig uit ons complete assortiment kiezen. Zoek op categorie en sorteer hem op prijs. Met een paar klikken heeft u uw vuurwerk uitgezocht en kunt u gemakkelijk betalen via iDeal. Als u vuurwerk besteld kunt u dit op de door u geselecteerde afhaaltijd komen afhalen.

We zien onze klanten uit Zoetermeer dan ook weer graag terug tijdens de 3 verkoopdagen om hun vuurwerk-inkopen bij ons te doen! Let op zeer korte wachttijden.

Zoetermeer vuurwerk kopen? ... Verbakel Vuurwerk Pijnacker!