Vuurwerk Voorburg

 

HET BESTE VUURWERK VOOR VOORBURG KOOP JE IN PIJNACKER!

Het is weer bijna zover! De tijd om vuurwerk te kopen is weer aangebroken. Verbakel Vuurwerk uit Pijnacker is het adres voor kwaliteits vuurwerk. Bovendien in ons verkooppunt maar 15 minuten rijden van Voorburg. We importeren ons eigen vuurwerk, het merk ‘CHINA RED’. Hierdoor koop je spectaculair vuurwerk en heb je waar voor je geld. Bovendien bestel je nu eenvoudig en snel het allermooiste en beste vuurwerk online. Geen problemen meer bij de aankoop, geen wachttijden, altijd voorraad, dichtbij, gezelligheid en nog veel meer. Indien je het voordeel niet wilt missen bestel je snel online.

 

Verbakel Vuurwerk wordt beoordeeld met 4.8 sterren op basis van de maximale score van 5 sterren.

Bestel sneller en goedkoper in de voorverkoop via onze webshop!

Corona

Helaas heeft het virus COVID-19 roet in het eten gegooid als het om het verkoopjaar 2020 gaat. De gevolgen van dit virus was enorm en heeft de Overheid in 2020 doen besluiten om geen Vuurwerkverkoop toe te staan. Om die reden konden de inwoners van Pijnacker, Nootdorp, Delft, Bleiswijk, Den Haag, Ypenburg, Leidschendam, Voorburg, Delfgauw, Zoetermeer, en Benthuizen niet bij ons terecht. Omdat de situatie nu anders is aangezien veel mensen zich hebben laten vaccineren, gaat de vuurwerkverkoop weer door.

 

Voorburg: We mogen weer!!

Dit jaar mogen we onze jaarlijkse eindejaar traditie weer vieren.
Veel gezinnen, vaders met hun kinderen en vuurwerkfanaten zullen weer groots inslaan er een mooi feest van maken. Hoewel er veel vuurwerkwinkels zijn, is maar één verkoopadres waar je al het vuurwerk vindt wat je zoekt…… VERBAKEL VUURWERK !

 

 

Gemeente Voorburg-Leidschendam bepaalt straks of er nog vuurwerk afgestoken wordt.

Dit jaar mag er in alle gemeenten rondom de Gemeente Pijnacker-Nootdorp gewoon consumentenvuurwerk afgestoken worden. Dat is goed nieuws. De kans dat er meer illegaal vuurwerk gekocht en afgestoken zal worden is hierdoor aanzienlijk minder. Hierdoor zal er vooral minder schade zijn aan ‘buiten meubilair’ en nog veel belangrijker; veel minder zwaar letsel. Desalniettemin zal dit een discussiepunt blijven.

 

VUURWERK van Verbakel in Pijnacker

Heb jij al vuurwerk in huis liggen? Of gaat de zoektocht nog altijd voort naar de schitterende pijlen die dit jaar de lucht in gaan. Verbakel te Pijnacker maakt jouw zoektocht naar het beste vuurwerk nog makkelijker. Bezoek nu de webshop en plaats jouw online bestelling. Alle soorten vuurwerk zijn hier te vinden en worden iedere dag aangevuld met spectaculaire acties. Van de kleine pakketten tot het echte werk met waanzinnige vuurwerkpakketten en de meest spectaculaire cakeboxen en compounds. Waarom bestellen zo interessant is? Met de onderstaande drie voordelen wordt dat helemaal duidelijk.

 

VUURWERKACTIES BIJ Verbakel Vuurwerk

Om goed van start te gaan biedt Verbakel Vuurwerk iedere week nieuwe acties. Deze aanbiedingen mag je niet missen, dus houdt de website en Facebook in de gaten! Op die manier kan eenvoudig een gehele vuurwerkshow bij elkaar verzameld worden en de show te stelen in Voorburg en omstreken. Bovendien is dit veel voordeliger waardoor je nog meer vuurwerk voor jouw budget kan kopen. De aanbieding zet je eenvoudig in jouw winkelwagen.
Wilt u ook alles weten over veilig afsteken van vuurwerk ?!… KIJK HIER.

 

EENVOUDIG SAMENSTELLEN

Een breed assortiment van diverse soorten pakketten is verkrijgbaar bij Verbakel Vuurwerk te Pijnacker. Het is heel eenvoudig om een persoonlijk pakket samen te stellen en op te halen bij Verbakel Vuurwerk. Daarnaast zijn er ook handige filmpjes te bekijken die de keuze nog makkelijker maakt. Natuurlijk staat het Verbakel Vuurwerk team altijd voor je klaar om passend advies te geven en iedereen uit Voorburg is van harte welkom in de winkel tijdens de verkoopdagen!

 

ZEKER VAN JOUW BESTELLING

Om teleurstellingen te voorkomen plaats je een online bestelling! Omdat dan jouw samengestelde pakket zeker klaar ligt bij Verbakel Vuurwerk ben je gegarandeerd van eem mooie vuurwerkshow in Voorburg. Dus kom vanuit Voorburg naar Pijnacker en haal je bestelling op.

 

SPETTERENDE AFSLUITING

Met Verbakel sluit je het jaar goed af. Stel je vuurwerk samen en haal het op bij Verbakel in Pijnacker! Voor het beste vuurwerk stap je in de auto en knal je vanuit Voorburg naar Verbakel. We zien je snel!!

Voorburg vuurwerk kopen? ... Verbakel Vuurwerk Pijnacker!