Vuurwerk Bleiswijk

 

HET BESTE VUURWERK VAN BLEISWIJK KOOP JE IN PIJNACKER!

Het is alweer bijna zover. Direct na de kerst, als we nog aan het uitbuiken zijn van al dat eten, is het weer tijd voor het vuurwerk. Er zijn op dit moment veel verkopers van vuurwerk in Nederland, maar wilt u het beste van het beste, de hoogste kwaliteit en de beste service, dan moet u bij Verbakel Vuurwerk zijn. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring met consumentenvuurwerk.. Verbakel vuurwerk Bleiswijk.

Bestel sneller en goedkoper in de voorverkoop via onze webshop!

Corona

Helaas heeft het virus COVID-19 roet in het eten gegooid als het om het verkoopjaar 2020 gaat. De gevolgen van dit virus was enorm en heeft de Overheid in 2020 doen besluiten om geen Vuurwerkverkoop toe te staan. Om die reden konden de inwoners van Pijnacker, Nootdorp, Delft, Bleiswijk, Den Haag, Ypenburg, Leidschendam, Voorburg, Delfgauw, Zoetermeer, en Benthuizen niet bij ons terecht, Verbakel vuurwerk Bleiswijk.

 

Bleiswijk: We mogen weer!!

Dit jaar mogen we onze jaarlijkse eindejaar traditie weer vieren.
Veel gezinnen, vaders met hun kinderen en vuurwerkfanaten zullen weer groots inslaan er een mooi feest van maken. Er is maar één verkoopadres waar je al het vuurwerk vindt wat je zoekt…… VERBAKEL VUURWERK !

 

Een begrip in de regio

Verbakel vuurwerk is al zolang actief in het verkopen van vuurwerk dat hele generaties opgegroeid zijn met vuurwerk van VERBAKEL. Vuurwerk kopen aan de hand van de vader, voor zoveel mensen een vertrouwd ritueel wat jaarlijks terugkomt of kwam. Onze merken zoals het eigen label CHINA RED en Wolff en nog diverse andere leveranciers, staan altijd garant voor spektakel. Door het grote assortiment en de hoogste kwaliteit vuurwerk, is Verbakel vuurwerk een begrip in omstreken en dus ook in Bleiswijk. Als u het mooiste vuurwerk wilt in de straat, zit er maar 1 ding op en dat is bestellen bij Verbakel in Pijnacker. www.verbakelvuurwerk.nl.

 

 

Eenvoudig bestellen bij Verbakel vuurwerk Bleiswijk

Op de vuurwerk webshop www.verbakelvuurwerk.nl kunt u uw vuurwerk gemakkelijk en eenvoudig uitzoeken. Onder elk product verschijnt er een filmpje over dit product. Zo weet u altijd welk product u in huis haalt. Het bestellen is in een paar klikken gebeurd. U klikt het gewenste vuurwerk aan, gaat naar betaling, kiest uw gratis vuurwerk, betaald met iDeal en u kiest een tijd voor het afhalen van uw vuurwerk op een voor u handige tijd. Zo biedt Verbakel vuurwerk Bleiswijk u een gemakkelijke manier om uw vuurwerk te bestellen. Vanuit Bleiswijk is het een 15 minuten rijden tot de winkel in Pijnacker en is dus lekker dichtbij.

 

Eigen import

Elk jaar weer reizen wij van Verbakel vuurwerk af naar China. Dit doen we niet alleen om ons vuurwerk in te kopen, maar ook om ons vuurwerk zelf te laten maken en zoals reeds gezegd te ontwikkelen. Hierdoor kunnen wij onze klanten de hoogste kwaliteit vuurwerk aanbieden.

 

Vuurwerkverkopers willen tegengeluid

Veel vuurwerkverkopers willen een ander sentiment rondom consumentenvuurwerk. Er worden zoveel onwaarheden verteld over vuurwerk dat het tijd wordt dat er ook een andere kant van het verhaal verteld wordt. Wel zo eerlijk! Dat stellen vuurwerkverkopers in een item bij RTL Nieuws. Ook in de gemeente Bleiswijk willen we graag een positief verhaal vertellen. Het is tenslotte zo dat zeer veel gezinnen (vaders met kinderen) met veel plezier ieder jaar weer vuurwerk afsteken. Een centrale vuurwerkshow is geen oplossing.
Lees het  artikel van RTL Nieuws

 

Veiligheid

Ook op het gebied van veiligheid neemt Verbakel vuurwerk uit Pijnacker het heft in eigen hand. Alle scholen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp konden aangeven hoeveel bonnen zij wilde ontvangen om uit te delen aan de scholieren. Met deze bon kunnen zij op de verkoopdagen een gratis vuurwerkbril komen ophalen in de winkel in Pijnacker. Ook zijn er diverse veiligheidsartikelen te koop in de winkel als op de webshop. Als het om veiligheid gaat nemen we geen risico en raden we u aan hetzelfde te doen. Draag altijd een veiligheidsbril en neem alle voorzorgsmaatregelen die wij aangeven op de website. ALLES WETEN OVER VEILIG VUURWERK AFSTEKEN?! KIJK HIER!!

 

We zien dus al onze klanten uit Bleiswijk die jaarlijks hun vuurwerk-inkopen bij ons doen graag weer terug!

Vuurwerk kopen Bleiswijk? ... Verbakel Vuurwerk Pijnacker