Verbakel Vuurwerk de winkel

Verbakel Vuurwerk Pijnacker

Ook dit jaar kunt u voor het beste vuurwerk weer terecht aan de Westlaan 6 te Pijnacker. De rijwielzaak, waar Wijtman fietsen gevestigd is, wordt weer helemaal omgebouwd tot Vuurwerkwinkel. U bent weer van harte welkom bij de enige echte vuurwerkspecialist van Pijnacker en omstreken. Dit jaar voor het ophalen van uw vuurwerkbestelling. Tijdens de verkoopdagen kunt u ook nog online bestellen en vrijwel direct ophalen. Check onze openingstijden hier.

Het beste van de regio

Klanten vanuit heel zuid Holland: Delft, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Ypenburg, Leidschenveen, Zoetermeer, Nootdorp, Pijnacker, Bergschenhoek, Den Haag, Den Hoorn ervaren de echte oud en nieuw sfeer. Door jaren lange ervaring en een goed verkoopteam zijn er geen lange wachttijden. Uw vuurwerkbestelling haalt u eenvoudig op aan de aparte balie.

Verbakel vuurwerkwinkel ‘The best you can get’

 

Korte wachttijden

Team van enthousiaste en deskundige medewerkers zullen adviseren bij uw keuze. Tijdens de verkoopdagen staat er een team van ruim 20 deskundige vuurwerkverkopers voor u klaar. Zij kunnen u advies geven over de uitwerkingen van het vuurwerk en geven tips en tricks voor het veilig afsteken van uw vuurwerk. Ze zorgen ervoor dat u goed geholpen wordt en niet lang hoeft te wachten. Verbakel Vuurwerk is al ruim 45 jaar thuis in vuurwerk. Wij zijn een van de grootste leveranciers van consumentenvuurwerk in de regio Haaglanden.

Al vele jaren importeren wij, samen met de 40 grootste vuurwerkhandelaren van Nederland, zelf vuurwerk uit China. Naast topkwaliteit kunnen wij U het vuurwerk voor een veel lagere prijs aanbieden. De China Red collectie bevat meer dan 100 prachtige producten, variërend van een extreem grote compound box collectie en de 500 grams cakes, tot siervuurwerkpakketten, stoer straatvuurwerk, enz. Kortom, naast de champagne en oliebollen mag CHINA RED vuurwerk niet ontbreken in de collectie van de echte vuurwerkliefhebber op oudjaarsavond.

Onze klanten komen niet alleen uit Pijnacker en Nootdorp, maar uit de hele regio zoals Delft, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Ypenburg, Leidschenveen, Zoetermeer, Bergschenhoek, Den Haag en van ver daarbuiten. Dus ook dit jaar zeggen we weer… graag tot ziens!

Het team van Verbakel Vuurwerk Pijnacker