Vuurwerk Rijswijk

 

VUURWERK AFSTEKEN IN RIJSWIJK, JE KOOPT HET IN PIJNACKER!

Nog even en het is alweer zover, de jaarwisseling. Elke jaar weer komen wij met z’n allen bijeen om Oud en Nieuw te vieren. Dit kan natuurlijk niet zonder mooi vuurwerk. Vanuit Rijswijk is vuurwerk bestellen bij Verbakel vuurwerk erg gemakkelijk. Binnen 15 minuutjes rijden kunt u uw bestelling al ophalen of kunt u het uitzoeken in de winkel op de Westlaan 6 te Pijnacker. Doordat Verbakel al ruim 40 jaar actief is in de consumenten vuurwerkbranche bent u zeker van goede kwaliteit.

Bestel sneller en goedkoper in de voorverkoop via onze webshop!

Corona

Helaas heeft het virus COVID-19 roet in het eten gegooid als het om het verkoopjaar 2020 gaat. De gevolgen van dit virus was enorm en heeft de Overheid in 2020 doen besluiten om geen Vuurwerkverkoop toe te staan. Om die reden konden de inwoners van Pijnacker, Nootdorp, Delft, Bleiswijk, Den Haag, Ypenburg, Leidschendam, Voorburg, Delfgauw, Zoetermeer, en Benthuizen niet bij ons terecht.

 

Rijswijk: We mogen weer!!

Dit jaar mogen we onze jaarlijkse eindejaar traditie weer vieren.
Veel gezinnen, vaders met hun kinderen en vuurwerkfanaten zullen weer groots inslaan er een mooi feest van maken. Er is maar één verkoopadres waar je al het vuurwerk vindt wat je zoekt…… VERBAKEL VUURWERK !

 

 

Gemeente Rijswijk bepaalt straks of er nog vuurwerk afgestoken wordt.

Dit jaar mag er in alle gemeenten rondom de Gemeente Pijnacker-Nootdorp gewoon consumentenvuurwerk afgestoken worden. Dat is goed nieuws. De kans dat er meer illegaal vuurwerk gekocht en afgestoken zal worden is hierdoor aanzienlijk minder. Hierdoor zal er vooral minder schade zijn aan ‘buiten meubilair’ en nog veel belangrijker; veel minder zwaar letsel.

 

Hoogste kwaliteit

Doordat Verbakel Vuurwerk zelf vuurwerk importeert uit China met het label “CHINA RED” is het gegarandeerd dat u vuurwerk koopt van de hoogste kwaliteit. We reizen vijf keer per jaar naar China om het vuurwerk te testen. Zo weten wij zeker dat we alleen maar goede producten afleveren aan de consument. In Nederland wordt het nogmaals gekeurd waarna alle keurmerken worden verkregen en er niets meer mis kan gaan met uw vuurwerk. Alle producten in onze winkel zijn tiptop in orde. VEILIG VUURWERK AFTEKEN?! Kijk Hier!!

 

Actie, actie en nog meer acties

Bij Verbakel vuurwerk bent u er zeker van dat u waar krijgt voor uw geld. Door de gunstige voorverkoopprijzen ontvangt u nog meer vuurwerk voor hetzelfde geld. Bij Verbakel staan we bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Als u uw vuurwerk besteld in de webshop www.verbakelvuurwerk.nl, ontvangt u ook nog eens tot 20% gratis vuurwerk. Dit is wel afhankelijk van de gekozen producten. Het is dus actie op actie bij Verbakel in Pijnacker!

 

Gemakkelijke ophalen van uw vuurwerk

Als u uw vuurwerk online besteld op de Verbakel webshop, kunt u zelf een gewenste tijd uitzoeken wanneer u uw vuurwerk komt ophalen. Er is rondom de winkel voldoende parkeergelegenheid waardoor de afstand naar uw auto zeer kort is. Het betalen van het vuurwerk kan online heel gemakkelijk met iDeal. Zo hoeft u niet meer in de winkel te betalen en staat u binnen een paar minuten weer buiten, langer blijven mag natuurlijk altijd. Als u bij ons in de winkel te Pijnacker komt om tijdens de verkoopdagen uw vuurwerk te kopen staat daar een deskundig team klaar om u te voorzien van de nodige adviezen en ook hier zult u ervaren snel te worden geholpen. Warme chocomel en oliebollen staan klaar!

Rijswijk vuurwerk kopen? ... Verbakel Vuurwerk Pijnacker!