Vuurwerk Pijnacker

POWERED BY  VERBAKEL

Traditiegetrouw sluiten we elk jaar weer af met het afsteken van vuurwerk. De vuurwerkkoorts stijgt behoorlijk naar mate december nadert. Vuurwerkbestellijsten worden uitgeplozen en onze vuurwerkwebshop is ‘HOT’ van al het internetverkeer. Zeker dit jaar is een bezoek aan onze website de moeite waard. Onze geheel vernieuwde website is een lust voor het oog. Op onze online vuurwerkwinkel is bestellen makkelijker dan ooit. U bekijkt de filmpjes van de uitwerkingen van de Cakes, Potten, Koppelboxen, Compounds, Thunderkings, Knalvuurwerk, Pakketten, Vuurpijlen en Straatvuurwerk in hoge kwaliteit. Verbakel Vuurwerk: We zijn ruim 40 jaar bekend om het beste vuurwerk van de regio! Met vuurwerk van Verbakel uit Pijnacker bent u zeker van een fantastische jaarwisseling.

Bestel sneller en goedkoper in de voorverkoop via onze webshop!

Corona

Helaas heeft het virus COVID-19 roet in het eten gegooid als het om het verkoopjaar 2020 gaat. De gevolgen van dit virus was enorm en heeft de Overheid in 2020 doen besluiten om geen Vuurwerkverkoop toe te staan. Om die reden konden de inwoners van Pijnacker, Nootdorp, Delft, Bleiswijk, Den Haag, Ypenburg, Leidschendam, Voorburg, Delfgauw, Zoetermeer, en Benthuizen niet bij ons terecht.

 

Pijnacker: We mogen weer!!

Dit jaar mogen we onze jaarlijkse eindejaar traditie weer vieren.
Veel gezinnen, vaders met hun kinderen en vuurwerkfanaten zullen weer groots inslaan er een mooi feest van maken. Er is maar één verkoopadres waar je al het vuurwerk vindt wat je zoekt…… VERBAKEL VUURWERK !

 

 

Gemeente bepaalt straks of er nog vuurwerk afgestoken wordt.

Dit jaar mag er in alle gemeenten rondom de Gemeente Pijnacker-Nootdorp gewoon consumentenvuurwerk afgestoken worden. Dat is goed nieuws. De kans dat er meer illegaal vuurwerk gekocht en afgestoken zal worden is hierdoor aanzienlijk minder. Hierdoor zal er vooral minder schade zijn aan ‘buiten meubilair’ en nog veel belangrijker; veel minder zwaar letsel.

 

Verbakel Vuurwerk

Verbakel is al ruim 40 jaar het verkooppunt voor vuurwerk in Pijnacker-Nootdorp en omstreken. Elk jaar weer kleuren onze producten de luchten boven de regio. Ons assortiment bestaat uit het hoogwaardige vuurwerk van CHINA RED, WOLFF en diverse andere vuurwerkproducenten. Deze labels zijn met zorg door ons geselecteerd. Op deze wijze koopt bij Verbakel het Beste Vuurwerk van Nederland. VEILIG VUURWERK AFSTEKEN?! Kijk hier!!

 

De Goedkoopste van Pijnacker!

Online vuurwerk bestellen voor de laagste prijs? VERBAKEL VUURWERK. Onze Vuurwerkbunker is weer gevuld met het mooiste vuurwerk van Nederland. De folder valt in december uiteraard weer bij jou op de deurmat. Geweldig vuurwerk Powered By Verbakel Vuurwerk. Verbakel Vuurwerk Exporteert zelf vuurwerk vanuit China naar Nederland. De Westlaan 6 in Pijnacker is weer hét middelpunt van de regio Oost en Westland in december. Merken: CHINA RED en WOLFF.

 

De beste vuurwerk aanbieding van Nederland

Bij Verbakel Vuurwerk bent u altijd aan het juiste adres voor de beste acties. Elk jaar kan je tot wel 21% gratis vuurwerk bij je bestelling uitzoeken in de voorverkoop. Daarnaast profiteert u van extra lage voorverkoopprijzen. Dat is dus dubbelop voordeel bij uw Vuurwerkspecialist. We zeggen dan ook niet voor niets: VERBAKEL VUURWERK   NO1 van de REGIO

 

Van Cakes, Coumpounds tot rotjes en sterretjes

Wij verkopen alle soorten vuurwerk die je op de Nederlandse markt kan verkrijgen. De volledige collectie van China Red tot de mooiste Kamikaze pijlen. Ook voor de jonge vuurwerk liefhebbers hebben wij een breed assortiment vuurwerk zoals rotjes, wondertollen en Crackling Balls. Bij Verbakel vuurwerk in Pijnacker op de Westlaan 6 vind je dit allemaal.

 

Vuurwerk in Pijnacker-Nootdorp

In Pijnacker is Verbakel vuurwerk een begrip. Iedereen wacht ieder jaar weer met spanning op de vuurwerkfolder die door de brievenbus valt. Juist omdat ons vuurwerk altijd weer van een hoge kwaliteit is en we een compleet assortiment bieden kunnen wij ieder jaar weer rekenen op een grote schare mensen die, onder het genot van warme chocomel en een oliebol, vuurwerk komen kopen. We zorgen voor een vlotte afhandeling. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de auto rondom de winkel aan de Westlaan 6 te Pijnacker. Als u uw bestelling online plaatst kunt u zelf een afhaaldatum en beschikbaar tijdsblok kiezen. Wij zorgen dan dat uw bestelling klaar ligt!

Pijnacker vuurwerk kopen? ... Verbakel Vuurwerk Pijnacker!