Vuurwerk Leidschendam

Mooi vuurwerk : Verbakel Vuurwerk!

Elk jaar weer vieren we de jaarwisseling met een van de leukste tradities van Nederland, vuurwerk afsteken. Voorafgaand aan de jaarwisseling moeten er nog wel wat dingen gebeuren. Oliebollen inslaan, een lekkere fles champagne in huis halen en natuurlijk vuurwerk bestellen. Dat vuurwerk bestellen kan goed en goedkoop bij Verbakel Vuurwerk in Pijnacker. De vuurwerkwinkel waar u als Leidschendammer al uw vuurwerk kunt aanschaffen. Door onze vernieuwde webshop wordt het alleen nog maar gemakkelijker. Eenvoudig vuurwerk bestellen en in een paar klikken afrekenen met iDeal. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u zowel online als in de winkel goed adviseren over de artikelen die het beste aansluiten bij uw wensen. Hierdoor krijgt Leidschendam met vuurwerk van Verbakel uit Pijnacker de mooiste jaarwisseling die u zich maar kunt wensen.

Bestel sneller en goedkoper in de voorverkoop via onze webshop!

Corona

Helaas heeft het virus COVID-19 roet in het eten gegooid als het om het verkoopjaar 2020 gaat. De gevolgen van dit virus was enorm en heeft de Overheid in 2020 doen besluiten om geen Vuurwerkverkoop toe te staan. Om die reden konden de inwoners van Pijnacker, Nootdorp, Delft, Bleiswijk, Den Haag, Ypenburg, Leidschendam, Voorburg, Delfgauw, Zoetermeer, en Benthuizen niet bij ons terecht.

 

Leidschendam: We mogen weer!!

Dit jaar mogen we onze jaarlijkse eindejaar traditie weer vieren.
Veel gezinnen, vaders met hun kinderen en vuurwerkfanaten zullen weer groots inslaan er een mooi feest van maken. Er is maar één verkoopadres waar je al het vuurwerk vindt wat je zoekt…… VERBAKEL VUURWERK !

 

 

Gemeente Leidschendam-Voorburg bepaalt straks of er nog vuurwerk afgestoken wordt.

Dit jaar mag er in alle gemeenten rondom de Gemeente Pijnacker-Nootdorp gewoon consumentenvuurwerk afgestoken worden. Dat is goed nieuws. De kans dat er meer illegaal vuurwerk gekocht en afgestoken zal worden is hierdoor aanzienlijk minder. Hierdoor zal er vooral minder schade zijn aan ‘buiten meubilair’ en nog veel belangrijker; veel minder zwaar letsel.

 

Zien wat je koopt

Het was nog nooit zo gemakkelijk om uw vuurwerk bestellen vanuit Leidschendam. Ook is het door de geringe afstand naar Pijnacker, ca 15 minuten, eenvoudig om een bezoek te brengen aan onze winkel aan de Westlaan 6, waar alle artikelen te bezichtigen zijn. Om het u makkelijk te maken hebben we in de webshop bij bijna alle producten een video van de uitwerking staan. Zo zorgt Verbakel vuurwerk ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan en weet wat voor vuurwerk u in huis haalt. De skyline van Leidschendam zal er fantastisch uitzien op oudjaarsavond. ALLES WETEN OVER VEILIG AFSTEKEN?! KIJK HIER!!

 

Meerderheid voor Vuurwerk in Leidschendam

Een meerderheid van de inwoners van Leidschendam willen gewoon vuurwerk afblijven steken met Oud en Nieuw. Dat heeft een enquête uitgewezen. Alle vuurwerkliefhebbers van de gemeente Leidschendam-Voorburg zijn wederom van harte welkom bij Verbakel Vuurwerk in Pijnacker.
Lees het hele artikel op HetKrantje-online.

 

U ziet een hoop, kost een beetje

Door onze superscherpe acties, heeft u veel en groots vuurwerk voor een kleine prijs. Superscherpe voorverkoopprijzen en daarop nog eens gratis vuurwerk. Verbakel in Pijnacker staat niet alleen garant voor het mooiste vuurwerk, maar ook nog eens voor het goedkoopste vuurwerk van Nederland. Dus neem even de moeite om van Leidschendam naar onze winkel te rijden. Dit is zeker de moeite waard. Ook inwoners van Leidschendam gaan voor scherp geprijsd vuurwerk van VERBAKEL.

 

Eigen import

Door onze eigen import vanuit China en ons eigen vuurwerk label ‘CHINA RED’ kunnen wij u het beste van het beste leveren. Elk jaar weer reizen wij naar China af om het mooiste vuurwerk voor u samen te stellen. U komt bij Verbakel vuurwerk dus niets te kort en bent u gegarandeerd van het mooiste vuurwerk van NL. Vraag gerust aan een van onze medewerkers in de winkel in Pijnacker advies. Zij zullen u optimaal adviseren om ervoor te zorgen dat u het mooiste vuurwerk uit de straat heeft.

 

Profiteer optimaal

Bestel uw vuurwerk nu in de voorverkoop op onze webshop en profiteer optimaal van de laagste voorverkoopprijzen en de acties met het gratis vuurwerk. Ook via Facebook maakt u kans op mooi vuurwerk. Dus een goede tip: LIKE & SHARE de pagina en misschien bent u een van de gelukkige winnaars van Verbakel vuurwerk te Pijnacker.

Leidschendam vuurwerk kopen? -Verbakel Vuurwerk Pijnacker