Eigen import van vuurwerk , Verbakel doet het.

Een aantal jaren geleden hebben wij samen met de 25 grootste vuurwerkhandelaren van Nederland, de koppen bij elkaar gestoken. Waarna er besloten is om zelf vuurwerk te gaan importeren. Toen was het doel was om kwalitatief beter consumentenvuurwerk te ontwikkelen en eigen import te realiseren. Vervolgens kunnen we wel zeggen dat dit geslaagd is. Inmiddels verkopen 50 winkels in Nederland ons China Red vuurwerk.

 

Kwaliteit en controle

Ed Verbakel ontwikkelt en importeert het CHINA RED vuurwerk. Hij reist 4 keer per jaar naar China om er voor te zorgen dat alles goed verloopt en op tijd binnen is. Samen met Kees Makkelie van Makkelie vuurwerk uit Badhoevedorp en Haarlem, zijn ze verantwoordelijk voor de uitwerking en de kwaliteit het vuurwerk. Alle het vuurwerk wordt gecontroleerd op uitwerking en uiteraard op veiligheid. Ieder jaar weer gaan ze opzoek naar de mooiste en kwalitatief beste producten. Want bij China Red gaan we alleen voor het beste vuurwerk tegen de scherpste prijs! Bekijk onze collectie.

 

China productieland

Zoals U wellicht weet komt bijna al het vuurwerk uit China. De productie vindt plaats in de provincie Hunan. Duizenden mensen zijn werkzaam in de vuurwerkindustrie. Een zeer arbeidsintensief proces waar veel ‘handjes’ voor nodig zijn. Link: productie ratelbandMeerdere fabrikanten in China produceren voor China Red. Doordat we regelmatig de productie ter plekke controleren en aansturen is China Red vuurwerk van hoge kwaliteit. China Red dealers kopen dus direct van de fabrikant, zonder tussenkomst van een groothandel of trader. En de eigen import van vuurwerk heeft een groot voordeel en dat zie je direct terug in de lage prijs.

 

Controle door de overheid

Als vervolgens het vuurwerk in de haven van Rotterdam aankomt moet het gecontroleerd worden. De controle op consumentenvuurwerk is zeer streng in Nederland. De instantie die zich hiermee bezig houdt is ILenT  (Inspectie Leefomgeving en Transport). Deze toezichthouder valt onder het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ze zijn belast met steekproefsgewijs testen van al het vuurwerk wat geïmporteerd wordt in Nederland. Op deze wijze wordt voorkomen dat er onveilig vuurwerk in de winkels terecht komt. Echter, als vuurwerk niet voldoet aan hun regels en eisen, wordt het in beslag genomen en vernietigd.

 

Verbakel Vuurwerk; Beste kwaliteit voor de laagste prijs!

link: Bestel direct >>

 

Import, Verbakel Vuurwerk

Import vanuit China voor Verbakel Vuurwerk