Vuurwerk Den Haag

 

VUURWERK uit DEN HAAG HAAL JE UIT PIJNACKER

In Den Haag is het wel misschien een van de belangrijkste dingen tijdens oud en nieuw, vuurwerk. Elk jaar weer wordt er massaal vuurwerk afgestoken in Den Haag. Verbakel vuurwerk heeft elk jaar veel klanten uit Den Haag. Dit is mede doordat wij via de webshop www.verbakelvuurwerk.nl goed bereikbaar zijn en omdat onze Haagse klanten ons vuurwerk simpelweg het mooist vinden. In zo’n 15 minuten rijden ben je in Pijnacker. Niet alleen de goede service en de afstand zijn in uw voordeel, ook onze fantastische vuurwerkcollectie is een must have!

Bestel sneller en goedkoper in de voorverkoop via onze webshop!

Corona

Helaas heeft het virus COVID-19 roet in het eten gegooid als het om het verkoopjaar 2020 gaat. De gevolgen van dit virus was enorm en heeft de Overheid in 2020 doen besluiten om geen Vuurwerkverkoop toe te staan. Om die reden konden de inwoners van Pijnacker, Nootdorp, Delft, Bleiswijk, Den Haag, Ypenburg, Leidschendam, Voorburg, Delfgauw, Zoetermeer, en Benthuizen niet bij ons terecht.

 

Den Haag: We mogen weer!!

Dit jaar mogen we onze jaarlijkse eindejaar traditie weer vieren.
Veel gezinnen, vaders met hun kinderen en vuurwerkfanaten zullen weer groots inslaan er een mooi feest van maken. Er is maar één verkoopadres waar je al het vuurwerk vindt wat je zoekt…… VERBAKEL VUURWERK !

 

Altijd acties en hoge korting

Ook dit jaar profiteert u weer van de beste voorverkoopprijzen die u zich maar kunt wensen. Naaste de scherpste prijzen op het vuurwerk, ontvangt u daarnaast nog eens gratis vuurwerk op veel van onze artikelen. Dit vuurwerk voordeel kan oplopen tot wel 20%! Bij Verbakel vuurwerk in Pijnacker profiteert u dus maximaal en krijgt u dus actie op actie!

 

De Vuurwerkspeciaalzaak voor Den Haag

Bestel je vuurwerk bij Verbakel in Pijnacker. Dat is eenvoudig en snel. Of je nou op de Binckhorst woont of het indebuurt van het Forepark. Met de AUTO vanuit Ypenburg ben je zo in Pijnacker. Ook inwoners van Scheveningen kopen bij VERBAKEL. Niet zo vreemd want de sortering is zo enorm groot. Daarnaast is de kwaliteit top en de prijs laag.

 

Safety first!

Door de eigen import en controle op de producten is het zeker dat u veilig vuurwerk in huis haalt. Bij het afsteken van vuurwerk is het verstandig om een vuurwerkbril te dragen en voldoende afstand te houden. Verbakel Vuurwerk verkoopt niet alleen vuurwerk maar wil ook dat u iets overkomt tijdens het afsteken. Dit jaar is er ook weer een veiligheidsexpert in de winkel aanwezig. Tevens hebben wij diverse artikelen op voorraad m.b.t. het veilig afsteken van vuurwerk. Heeft u nog vragen over hoe u zo veilig mogelijk uw vuurwerk afsteekt, vraag gerust om advies. Ook heeft Verbakel ruim 6.500 bonnen uitgedeeld op de basisscholen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, om een gratis vuurwerkbril op te komen halen zonder verdere aankoopverplichting. ALLES WETEN OVER VUURWEK?! KIJK HIER!!

 

Breed assortiment

Om u ieder jaar het beste van het beste vuurwerk te kunnen bieden reizen we elk jaar naar China om de uitwerkingen door te ontwikkelen en te verbeteren. Jaarlijks ontwikkelen wij samen met de Chinese leverancier nieuwe producten en moderniseren wij bestaande producten. Cakes, compound boxen, koppelboxen, pijlen, pakketten, kindervuurwerk en fonteinen. U noemt het maar en Verbakel heeft het. Door onze eigen import en ons eigen label, ‘CHINA RED’ kunt u ervan uit gaan dat Verbakel vuurwerk uit Pijnacker een garantie is voor het mooiste vuurwerk van Nederland en dus ook voor Den Haag. In iedere prijsklasse is wel iets te vinden van dit label waardoor kiezen niet meer nodig is.

 

Eenvoudig bestellen

Vuurwerk bestellen was nog nooit zo gemakkelijk voor mensen uit Den Haag. Online bestellen en geringe wachttijden bij het ophalen in Pijnacker. Ook is het, door de korte afstand naar Pijnacker, ca 15 minuten, eenvoudig om binnen te lopen in de winkel aan de Westlaan. Daar staan alle artikelen uitgesteld. Om het u makkelijk te maken hebben we in de webshop bij bijna alle producten een video van de uitwerking staan. Zo zorgt Verbakel vuurwerk ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan en weet wat voor vuurwerk u in huis haalt. Op deze manier kunt u zich klaar maken voor een gezellige avond.

den Haag vuurwerk kopen? -Verbakel Vuurwerk Pijnacker