Vuurwerk Delft

 

Het beste en goedkoopste vuurwerk van Delft koop je in Pijnacker

Elk jaar weer vieren we de jaarwisseling met een van de leukste tradities van Nederland, vuurwerk afsteken. Ook wordt hier in Delft natuurlijk druk aan meegedaan. Voorafgaand aan de jaarwisseling moeten er nog wel wat dingen gebeuren. Oliebollen inslaan, een lekkere fles champagne in huis halen en natuurlijk vuurwerk bestellen. Via onze vuurwerk webshop is online bestellen heel éénvoudig en je betaald simpel met iDeal.  Verbakel Vuurwerk in Pijnacker bevindt zich op 10 minuten rijden van Delft. Dé vuurwerkwinkel met jarenlange ervaring adviseert U over de artikelen die het beste aansluiten bij uw wensen. Hierdoor krijgt u met vuurwerk van Verbakel uit Pijnacker de mooiste jaarwisseling die u zich maar kunt wensen.

Bestel sneller en goedkoper in de voorverkoop via onze webshop!

Corona

Helaas heeft het virus COVID-19 roet in het eten gegooid als het om het verkoopjaar 2020 gaat. De gevolgen van dit virus was enorm en heeft de Overheid in 2020 doen besluiten om geen Vuurwerkverkoop toe te staan. Om die reden konden de inwoners van Pijnacker, Nootdorp, Delft, Bleiswijk, Den Haag, Ypenburg, Leidschendam, Voorburg, Delfgauw, Zoetermeer, en Benthuizen niet bij ons terecht.

 

Delft: We mogen weer!!

Dit jaar mogen we onze jaarlijkse eindejaar traditie weer vieren.
Veel gezinnen, vaders met hun kinderen en vuurwerkfanaten zullen weer groots inslaan er een mooi feest van maken. Er is maar één verkoopadres waar je al het vuurwerk vindt wat je zoekt…… VERBAKEL VUURWERK !

 

 

Gemeente Delft bepaalt straks of er nog vuurwerk afgestoken wordt.

Dit jaar mag er in alle gemeenten rondom de Gemeente Pijnacker-Nootdorp gewoon consumentenvuurwerk afgestoken worden. Dat is goed nieuws. De kans dat er meer illegaal vuurwerk gekocht en afgestoken zal worden is hierdoor aanzienlijk minder. Hierdoor zal er vooral minder schade zijn aan ‘buiten meubilair’ en nog veel belangrijker; veel minder zwaar letsel.

 

De route naar Verbakel vuurwerk

Binnen enkele minuten bent u vanuit Delft in Pijnacker bij Verbakel Vuurwerk. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. U kunt het makkelijkste uw auto gratis parkeren onder het winkelcentrum (2 uur gratis) slechts 3 minuten lopen van onze winkel.

 

Vuurwerk DELFT taboe?

Niet bij Verbakel Vuurwerk. VERBAKEL VUURWERK heeft het grootste aanbod consumentenvuurwerk uit DELFT. Delftsvuurwerk koop bij VERBAKEL in Pijnacker. Zal de gemeente DELFT beperkingen op gaan leggen voor het afsteken van vuurwerk? Wij hopen natuurlijk van niet. Het lijkt er op dat er vuurwerkvrije zone’s  ingesteld worden op basis van vrijwilligheid. We houden het natuurlijk scherp in de gaten. Lees hier een artikel over vuurwerkvrije zone in Delft. AD.

 

Zien wat je koopt

Vuurwerk bestellen was nog nooit zo gemakkelijk voor mensen uit Delft. Online bestellen en geringe wachttijden bij het ophalen in Pijnacker. Ook is het, door de korte afstand naar Pijnacker, ca 10 minuten, eenvoudig om binnen te lopen in de winkel aan de Westlaan. Daar staan alle artikelen uitgesteld. Om het u makkelijk te maken hebben we in de webshop bij bijna alle producten een video van de uitwerking staan. Zo zorgt Verbakel vuurwerk ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan en weet wat voor vuurwerk u in huis haalt.

 

U ziet een hoop, kost maar een beetje

Door onze superscherpe acties, heeft u veel en groots vuurwerk voor een kleine prijs. Superscherpe voorverkoopprijzen en daarop nog eens gratis vuurwerk. Verbakel in Pijnacker staat niet alleen garant voor het mooiste vuurwerk, maar ook nog eens voor het goedkoopste vuurwerk van Nederland. Dus neem even de moeite om van Delft naar onze winkel te rijden. Dit is zeker de moeite waard.

 

Eigen import

Door onze eigen import vanuit China en ons eigen vuurwerk label ‘CHINA RED’ kunnen wij u het beste van het beste leveren. Elk jaar weer reizen wij naar China af om het mooiste vuurwerk voor u samen te stellen. Mooi dat dit vuurwerk ook dicht in de buurt van Delft te koop is. Kom naar Verbakel vuurwerk daar komt u niets daar kunnen we u prima adviseeren over deze top producten van China Red. Vraag gerust aan een van onze medewerkers in de winkel in Pijnacker advies hierover. Zij zullen u optimaal adviseren om ervoor te zorgen dat u het mooiste vuurwerk uit de straat heeft.

 

Profiteer optimaal

Bestel uw vuurwerk nu in de voorverkoop in onze webshop. Gewoon van uit uw luie stoel in Delft. Lekker makkelijk en profiteer optimaal van de laagste voorverkoopprijzen en de acties met het gratis vuurwerk. Ook via Facebook maakt u kans op mooi vuurwerk. Dus een kleine tip, like en deel de pagina en wie weet bent u een van de gelukkige winnaars van Verbakel vuurwerk te Pijnacker.

Vuurwerk kopen Delft ? Verbakel Vuurwerk Pijnacker!