Vuurwerk Delfgauw

 

Ook inwoners van Delfgauw gaan voor Verbakel vuurwerk.

Ook in Delfgauw wordt er ieder jaar grote hoeveelheden vuurwerk afgestoken. Dit vuurwerk haal je natuurlijk bij Verbakel vuurwerk in Pijnacker. Vuurwerk maakt jouw jaarwisseling helemaal af. Net als oliebollen, Champagne, beste wensen en goede voornemens mag vuurwerk niet ontbreken op een feestelijke avond als deze. Vuurwerk is een traditie die verankerd zit in Nederland. De vuurwerkdiscussie wordt veelvuldig gevoerd, maar deze vuurwerktraditie mag niet verdwijnen. Op nog geen 10 minuten vind je onze winkel aan de Westlaan 6 te Pijnacker. Voor de aankoop van het beste en goedkoopste vuurwerk in de regio Delfgauw ga je naar Verbakel vuurwerk in Pijnacker.

Bestel sneller en goedkoper in de voorverkoop via onze webshop!

Reizen naar China

Om u ieder jaar het beste van het beste vuurwerk te kunnen bieden reizen we elk jaar naar China om de uitwerkingen door te ontwikkelen en te verbeteren. Jaarlijks ontwikkelen wij samen met de Chinese leverancier nieuwe producten en moderniseren wij bestaande producten. Door onze eigen import en ons eigen label, ‘CHINA RED’ kunt u ervan uit gaan dat Verbakel vuurwerk uit Pijnacker een garantie is voor het mooiste vuurwerk van Nederland. In iedere prijsklasse is wel iets te vinden van dit label waardoor kiezen niet meer nodig is.

 

Safety first!

Door de eigen import en controle op de producten is het zeker dat u veilig vuurwerk in huis haalt. Bij het afsteken van vuurwerk is het verstandig om een vuurwerkbril te dragen en voldoende afstand te houden. Verbakel Vuurwerk verkoopt niet alleen vuurwerk maar wil ook dat u iets overkomt tijdens het afsteken. Dit jaar is er ook weer een veiligheidsexpert in de winkel aanwezig. Tevens hebben wij diverse artikelen op voorraad m.b.t. het veilig afsteken van vuurwerk. Heeft u nog vragen over hoe u zo veilig mogelijk uw vuurwerk afsteekt, vraag gerust om advies. Ook heeft Verbakel ruim 6.500 bonnen uitgedeeld op de basisscholen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, dus ook in Delfgauw, om een gratis vuurwerkbril op te komen halen zonder verdere aankoopverplichting. Alles weten over VEILIG VUURWERK AFSTEKEN?! KIJK HIER!!

 

Mooiste vuurwerk van Nederland

Met Verbakel vuurwerk uit Pijnacker is er 1 ding zeker tijdens de jaarwisseling, u heeft het mooiste vuurwerk wat in de straat afgestoken wordt. Ook dit jaar bieden wij weer de mooiste collectie die u zich kunt voorstellen. Cakes, compound boxen, koppelboxen, pijlen, pakketten, kindervuurwerk en fonteinen. U noemt het maar en Verbakel heeft het. Bestel nu in de webshop via www.verbakelvuurwerk.nl en profiteer van de beste aanbiedingen! Verbakel Vuurwerk is inmiddels ruim 40 jaar een begrip in de Randstad. Ook op facebook hebben wij diverse acties lopen om dit mooie vuurwerk zelfs gratis weg te geven.

 

Traditie

Ook in Delfgauw is de Oudejaarsviering een traditie die door de inwoners ieder jaar met veel plezier wordt gevierd. Het afsteken van vuurwerk hoort daar bij. Veel van de bewoners kopen ieder jaar hun vuurwerk bij Verbakel aan de Westlaan 6 in Pijnacker. Onze grote sortering coumpounds, ratelbanden (categorie F3), cakes, vuurpijlen, stoer straatvuurwerk en knalvuurwerk zijn voor veel mensen een reden om naar Verbakel te rijden. Deze traditie mag niet verdwijnen. Sinds februari 2016 is het afsteken van vuurwerk, met Oud en Nieuw, een officiële traditie. Dat heeft het Nederlands Centrum voor Volkscultuur en Immaterieel Erfgoed dinsdag bekendgemaakt.
Lees het gehele artikel in het AD.

 

Snel en makkelijk

Bij Verbakel kunt u uw vuurwerk snel en makkelijk bestellen of uw keuze maken in de winkel. Als u naar de webshop www.verbakelvuurwerk.nl surft, kunt u gemakkelijk uit het assortiment kiezen. Zoek op prijs of op categorie. Met een paar klikken heeft u uw vuurwerk uitgezocht en kunt u gemakkelijk betalen via iDeal. Als u vuurwerk besteld kunt u dit op uw gewenste afhaaltijd komen afhalen.

Vuurwerk kopen Delfgauw? Verbakel vuurwerk Pijnacker!