Vuurwerk Bergschenhoek

 

Inwoners van Bergschenhoek kopen vuurwerk in Pijnacker!

Ook in Bergschenhoek wordt er traditiegetrouw jaarlijks vuurwerk afgestoken. Een paar weken voordat het zover is begint het al te kriebelen. Veel inwoners van Bergschenhoek bestellen elk jaar het mooiste vuurwerk van Nederland bij Verbakel vuurwerk in Pijnacker. Heeft u dat voorgaande jaren niet gedaan, en hebben de buren mooier vuurwerk? Grote kans dat zij hun vuurwerk wel bij Verbakel hebben besteld! Verbakel Vuurwerk staat elk jaar weer garant voor een spektakelstuk. De winkel aan de Westlaan 6 te Pijnacker is in een kleine 15 minuten vanuit Bergschenhoek te bereiken. Dus voor de aankoop van het beste en goedkoopste vuurwerk in de regio Bergschenhoek moet bij Verbakel vuurwerk te Pijnacker zijn.

Bestel sneller en goedkoper in de voorverkoop via onze webshop!

Corona

Helaas heeft het virus COVID-19 roet in het eten gegooid als het om het verkoopjaar 2020 gaat. De gevolgen van dit virus was enorm en heeft de Overheid in 2020 doen besluiten om geen Vuurwerkverkoop toe te staan. Om die reden konden de inwoners van Pijnacker, Nootdorp, Delft, Bleiswijk, Den Haag, Ypenburg, Leidschendam, Voorburg, Delfgauw, Zoetermeer, en Benthuizen niet bij ons terecht.

 

Bergschenhoek: We mogen weer!!

Dit jaar mogen we onze jaarlijkse eindejaar traditie weer vieren.
Veel gezinnen, vaders met hun kinderen en vuurwerkfanaten zullen weer groots inslaan er een mooi feest van maken. Er is maar één verkoopadres waar je al het vuurwerk vindt wat je zoekt…… VERBAKEL VUURWERK !

 

 

Gemeente Lansingerland bepaalt straks of er nog vuurwerk afgestoken wordt.

Dit jaar mag er in alle gemeenten rondom de Gemeente Pijnacker-Nootdorp gewoon consumentenvuurwerk afgestoken worden. Dat is goed nieuws. De kans dat er meer illegaal vuurwerk gekocht en afgestoken zal worden is hierdoor aanzienlijk minder. Hierdoor zal er vooral minder schade zijn aan ‘buiten meubilair’ en nog veel belangrijker; veel minder zwaar letsel.

 

Waar om van Bergschenhoek naar Pijnacker rijden voor uw vuurwerk?

Simpel gewoon voor de beste kwaliteit en prijs!! Om u ieder jaar het beste van het beste vuurwerk te kunnen bieden reizen we elk jaar meerdere malen naar China om de uitwerkingen door te ontwikkelen en te verbeteren. Jaarlijks ontwikkelen wij samen met de Chinese leverancier nieuwe producten en moderniseren wij bestaande producten. Door onze eigen import en ons eigen label, ‘CHINA RED’ kunt u ervan uit gaan dat Verbakel vuurwerk uit Pijnacker een garantie is voor het mooiste vuurwerk van Nederland. In iedere prijsklasse is wel iets te vinden van dit label waardoor kiezen niet meer nodig is.

 

Safety first!

Door de eigen import en controle op de producten is het zeker dat u veilig vuurwerk in huis haalt. Bij het afsteken van vuurwerk is het verstandig om een vuurwerkbril te dragen en voldoende afstand te houden. Verbakel Vuurwerk verkoopt niet alleen vuurwerk maar wil ook dat u iets overkomt tijdens het afsteken. Dit jaar is er ook weer een veiligheidsexpert in de winkel aanwezig om klanten uit Bergschenhoek te helpen. Tevens hebben wij diverse artikelen op voorraad m.b.t. het veilig afsteken van vuurwerk. Heeft u nog vragen over hoe u zo veilig mogelijk uw vuurwerk afsteekt, vraag gerust om advies. ALLES WETEN OVER VEILIG AFSTEKEN?! KIJK HIER !!!

 

Mooiste vuurwerk van Nederland

Met Verbakel vuurwerk uit Pijnacker is er 1 ding zeker tijdens de jaarwisseling, u heeft het mooiste vuurwerk wat in de straat afgestoken wordt. Ook dit jaar bieden wij weer de mooiste collectie die u zich kunt voorstellen. Cakes, compounds, koppelboxen, pijlen, pakketten, kindervuurwerk en fonteinen. U noemt het maar en Verbakel heeft het. Woont u in Bergschenhoek? bestel dan nu in de webshop via www.verbakelvuurwerk.nl en profiteer van de beste aanbiedingen! Verbakel Vuurwerk is inmiddels ruim 40 jaar een begrip in de Bergschenhoek. Ook op facebook hebben wij diverse acties lopen om dit mooie vuurwerk zelfs gratis weg te geven.

 

Snel en makkelijk

Bij Verbakel kunt u uw vuurwerk snel en makkelijk bestellen of uw keuze maken in de winkel. Als u naar de webshop www.verbakelvuurwerk.nl surft, kunt u gemakkelijk uit het grote assortiment kiezen. Zoek op prijs of op categorie. Met een paar klikken heeft u uw vuurwerk uitgezocht en kunt u gemakkelijk betalen via iDeal. Als u vuurwerk besteld kunt u dit op uw gewenste afhaaltijd komen afhalen. Zo komt u nooit voor niets. De wachttijden zijn erg kort.

 

Ratelbanden Categorie 3 laatste jaar!

Helaas worden ratelbanden, die in categorie 3 vallen, in 2020 verboden. Dit is dus het laatste jaar dat je deze kan kopen. Wees er dus snel bij en bestel er nog één. Inwoners van Bergschenhoek luiden het nieuwe jaar met een knal in! Ga gauw naar onze webshop VERBAKELVUURWERK.NL en klik er één aan. OP=OP. Ook in het Algemeen Dagblad werd 9-7-2019 hier aandacht aan besteed. Lees hier het volledige artikel.

Vuurwerk kopen Bergschenhoek?...Verbakel Vuurwerk Pijnacker!