Vuurwerk Berkel en Rodenrijs

 

Verbakel vuurwerk is de beste keuze voor de inwoners van Berkel en Rodenrijs

De kerstboom staat al weer bijna in de woonkamer en er hoeft dus nog maar een ding gedaan te worden: Vuurwerk Bestellen bij Verbakel Vuurwerk! Voor vuurwerk van topkwaliteit tegen de laagste prijzen komen inwoners uit Berkel en Rodenrijs naar Verbakel vuurwerk. Het vuurwerk is van zeer hoge kwaliteit, met zorg ontwikkeld en getest. Dit is iets wat wij zelf actief zorg voor dragen. We reizen elk jaar wel 4 keer naar China om import in goede banen te leiden! Alles om voor u de jaarwisseling zo speciaal mogelijk te maken. Met vuurwerk van Verbakel uit Pijnacker kan uw oudjaarsavond niet meer stuk! Dus voor de aankoop van het beste en goedkoopste vuurwerk in de regio Berkel en Rodenrijs moet bij Verbakel vuurwerk te Pijnacker zijn.

Bestel sneller en goedkoper in de voorverkoop via onze webshop!

Corona

Helaas heeft het virus COVID-19 roet in het eten gegooid als het om het verkoopjaar 2020 gaat. De gevolgen van dit virus was enorm en heeft de Overheid in 2020 doen besluiten om geen Vuurwerkverkoop toe te staan. Om die reden konden de inwoners van Pijnacker, Nootdorp, Delft, Bleiswijk, Den Haag, Ypenburg, Leidschendam, Voorburg, Delfgauw, Zoetermeer, en Benthuizen niet bij ons terecht.

 

Berkel: We mogen weer!!

Dit jaar mogen we onze jaarlijkse eindejaar traditie weer vieren.
Veel gezinnen, vaders met hun kinderen en vuurwerkfanaten zullen weer groots inslaan er een mooi feest van maken. Er is maar één verkoopadres waar je al het vuurwerk vindt wat je zoekt…… VERBAKEL VUURWERK !

 

 

Gemeente Lansingerland bepaalt straks of er nog vuurwerk afgestoken wordt.

Dit jaar mag er in alle gemeenten rondom de Gemeente Pijnacker-Nootdorp gewoon consumentenvuurwerk afgestoken worden. Dat is goed nieuws. De kans dat er meer illegaal vuurwerk gekocht en afgestoken zal worden is hierdoor aanzienlijk minder. Hierdoor zal er vooral minder schade zijn aan ‘buiten meubilair’ en nog veel belangrijker; veel minder zwaar letsel.

 

Hoge kwaliteit, lage prijzen

Verbakel vuurwerk staat er niet alleen bekend om het beste vuurwerk van de Regio, maar ook om hun Laagste prijzen. Daarom zien we elk jaar weer vele vaste klanten uit Berkel en Rodenrijs. Ook dit jaar kunt u via de webshop www.verbakelvuurwerk.nl uw vuurwerk gemakkelijk uitkiezen en bestellen. Uw order kunt u gemakkelijk betalen met iDeal. Niet alleen online maakt Verbakel vuurwerk het u gemakkelijk, ook in de winkel in Pijnacker staat een zeer enthousiast team klaar om u deskundig advies te geven over onze producten. ALLES WETEN OVER VEILIG AFSTEKEN?! KLIK HIER!!

 

Gemakkelijk bereikbaar

Vanuit Berkel en Rodenrijs is het maar een klein stukje rijden om bij Verbakel vuurwerk te komen, binnen 10 minuten staat u in de winkel aan de Westlaan 6. Als u online besteld kunt u gemakkelijk een ophaaltijd kiezen. Zo kiest u zelf uw tijd. Rondom de winkel is voldoende parkeergelegenheid.  U hoeft maar een paar minuten te lopen naar uw auto. Komt u met de Randstadrail dan is het vanaf station Pijnacker Centrum 5 minuten wandelen naar de winkel.

Gemak dient de mens, ook als je uit Berkel Rodenrijs komt.

 

Acties

Verbakel Vuurwerk in Pijnacker luistert naar zijn klanten. Uw mening vinden we belangrijk. We doen er alles aan om mooi vuurwerk te produceren voor een goede prijs. Ook dit jaar zijn wij daar weer in geslaagd. Als u in de webshop besteld voor 28 december dan profiteert U van de voorverkoopprijzen, deze liggen lager dan wanneer u in de winkel koopt op de drie verkoopdagen. Op veel producten krijgt u 21 % gratis vuurwerk, afhankelijk van het door u gekozen vuurwerk! Dus u komt niet voor niets van Berkel en Rodenrijs naar Pijnacker. Like de Facebookpagina en deel deze om meer kans te maken op de superacties voor extra gratis vuurwerk.

Sociale media

U vindt ons in Berkel en Rodenrijs ook op de diverse social media kanalen. Via FACEBOOK, INSTAGRAM en YOUTUBE zijn we ruim vertegenwoordigd. Abonneer je op ons vuurwerkkanaal en blijf op de hoogte van alle acties en aanbiedingen. Verbakel Vuurwerk kom je overal tegen… In Berkel en Rodenrijs maar ook online!

Vuurwerk kopen Berkel en Rodenrijs?... Verbakel Vuurwerk Pijnacker