WIN EEN MEGA CHINA RED VUURWERK PAKKET T.W.V. € 1.000,-

DOE VOOR 27 DECEMBER NOG MEE, LAATSTE KANS

 

Heb jij een leuk idee om jouw vriend of vriendin te verassen met een vuurwerk pakket? Deel jouw idee, verzamel zoveel mogelijk stemmen. Winnaars kunnen direct na 27 december het pakket ophalen bij een China Red dealer in de buurt. Wees er snel bij, wij geven er 3 weg!

 

Klik hier en doe mee via de website van China Red

Mega Acties bij Verbakel Vuurwerk verbakel vuurwerk pijnacker

Mega Acties bij Verbakel Vuurwerk

Net als andere jaren hebben we natuurlijk al super scherpe prijzen! Maar we hebben ook nog de de categorie “Mega Aktie Prijzen” Hier vindt je top vuurwerk voor absolute bodemprijzen. Je zou bijna denken dat dit niet kan……. (kan ook eigelijk niet) maar we doen het toch. Natuurlijk bestaat er wel een kans dat deze artikelen snel zijn uitverkocht. Wees er dus snel bij en plaats je bestelling. Omdat deze vuurwerk artikelen zo laag geprijsd zijn gelden ze niet mee voor de gratis vuurwerk aktie!

21% Gratis vuurwerk! Voor de snelle besteller ! !

Dat is nog eens lekker 21% gratis vuurwerk en dat dan ook nog eens op de super scherpe prijzen die wij hanteren. Lees hieronder hoe de aktie in zijn werk gaat.

Voor de 21% gratis vuurwerk actie van VERBAKEL VUURWERK PIJNACKER  tellen alle artikelen mee . Behalve de artikelen die ook in de categorie MEGA AKTIE PRIJZEN staan!! Ook moet uw bestelling voor 27 december 2017 23.00 uur bij ons binnen zijn. De voorverkoop van VERBAKEL VUURWERK PIJNACKER eindigt dus op 27 december 23.00 uur of wanneer het maximaal aantal voorverkopen wordt bereikt.

Verbakel Vuurwerk 21% gratis vuurwerk aktie
Verbakel Vuurwerk Oliebollen tijdens de verkoop

Lekker oliebollen eten

De laatste dagen van het jaar zie je en ruik je de geur van vers gebakken oliebollen. Bij Verbakel Vuurwerk kan je tijdens de verkoopdagen GRATIS een oliebol pakken. Heerlijk……..

Chocolademelk

Even rond  neuzen tussen al dat vuurwerk en op je gemak de juiste keuze maken. Terwijl je rond kijkt mee je lekker een kop warme chocomelk. Dat wordt genieten!